Även om det känns lite kallt för tillfället så har vi faktiskt sommaren som väntar runt hörnet, med mindre än 100 dagar till sommarlov för min del! Under London Fashion weekend fick vi gå på en trend catwalk som gjorde att vi fick en större inblick av vad vi har att vänta oss 

Först ut på catwalken var ”BEAUTIFUL BOTNICALS”. Varför inte matcha dina kläder med den blommiga miljön som sommaren och våren har att erbjuda? Modellerna visade upp allt ifrån blommiga toppar till klänningar!

Därefter bytte catwalken tema och visade oss det absolut bästa utav ”AMERICANA”. Inspirationen hämtas från ett land där det sägs att drömmarna blir sanna, nämligen USA. Med färger som blått, rött, vitt och mönster som stjärnor och randigt, kan man väl minst säga att catwalken hämtat sin inspiration från USA:s flagga. 

Näst ut hade vi ”POP ART BRIGHTS”. När sommaren kommer känns det som att allting får liv igen och det gäller även kläderna. Vi lägger de svarta kläderna på hyllan och låter färger ta över, dessa starka färger var ingenting som catwalken glömde ta med denna gång!

Sist ut hade vi ”NEW ROMANCE”. För att vara ärlig så var detta min stora favorit av vad vi fick se. Den feminina stilen och de lätta texturerna kan inget annat än att kännas somrig eller vad tycke ni? 

Vilken trend kommer ni att satsa på i sommar?